Tara Medium svarar på dina frågor med hjälp av kloka guider och änglarnas kraftfulla energi samtidigt som jag ser i  de talande tarotkorten. Tillsammans skapar det den kraft som ger mig svaren på det du vill veta, och den kraft som hjälper dig att finna rätt väg genom livets stundtals krokiga stig.

Jag är en livserfaren kvinna med en själ som vandrat genom många liv. Just nu finns jag på jorden som Tara redo att hjälpa de människor och djur som jag sammanstrålar med. Som hund eller hästägare kan du även prata med mig om deras beteende och kroppsspråk, problemlösning och om deras personliga energi.

I hela mitt liv har jag känt att jag haft speciella gåvor och som barn visste jag inte riktigt hur jag skulle hantera dessa. Men vis med åldern så har jag lärt mig hantera och läsa av vad allt jag haft med mig betyder. Och kan därefter också hjälpa andra människor med deras frågor och svar i vardagen. Jag har alltid dragits till djuren och alltid kunnat skapa ett band till de djur jag träffat, djuren har ju alltid kunnat kommunicera och jag har alltid känt hur djuren och jag förstår varandra.

Jag arbetar även med så kallade “Trollbord”, som redan under 1600-talet användes av människor här i Sverige. Jag har även utbildningar i att arbeta med Trollbord, både på plats och online via videostream.

Jag arbetar under tystnadsplikt samt enligt etiska rådets riktlinjer. Du bokar enkelt tid hos mig och ser lediga tider här.

Med värme
TARA MEDIUM

Integritetspolicy

Begäran om dataåtkomst
Besök denna sida om du vill veta vilka uppgifter vi har sparad av dig som användare eller besökare hos oss!